У Дніпрі завершили розбір завалів багатоповерхівки. Що відомо

1046 0
Підтверджена загибель 44 людей.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У Дніпрі завершено пошуково-рятувальні роботи на місці російського ракетного удару – врятовано 39 людей, підтверджена загибель 44 людей.

Джерело: ДСНС

«Врятовано 39 осіб, з них 6 дітей, загинуло 44 особи, з них 5 дітей, травмовано 79 осіб, з них 16 дітей, отримано 47 повідомлень про безвісно зниклих осіб, з яких 23 особи встановлено загиблими, 4 особи знайдені живими у родичів, в лікарнях», – йдеться в повідомленні.

У ДСНС уточнили, що пошуково-рятувальні роботи завершені о 13:00.

Нагадаємо, 14 січня росіяни вдарили по багатоповерховому будинку в Дніпрі ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, в ураженій дев'ятиповерхівці було 16 під’їздів і проживали приблизно 1700 мешканців. Наразі весь будинок залишився без електрики, газу, без вікон.

Рятувальні роботи тривали у цілодобовому режимі. До них залучили понад 500 людей та більш як 90 одиниць техніки. Також на місці працювали психологи ДСНС. 

Фото: ДСНС

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!