Київ

У Дніпровському районі Києва невідомі пошкодили понад 100 дерев

677 0
Невідомі залили невстановлену рідину, через що дерева почали засихати.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

18 липня у Дніпровському районі Києва, уздовж проспекту Романа Шухевича, невідомі пошкодили понад 100 дерев – зробили отвори та залили невстановлену рідину, унаслідок чого дерева почали засихати. Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

«Це абсолютно шокуючий випадок масового знищення дерев у Києві, мотиви якого ще належить з’ясувати», – наголосив Возний.

Читайте також: на Позняках у Києві виросло бананове дерево

Киян закликають допомогти знайти зловмисників. Свідків цього екологічного злочину просять звертатися в:

 – КП УЗН Дніпровського району за телефоном 044-594-82-00;

 – Державну екологічну інспекцію Столичного округу за номером 044-209-12-56.

Пошкоджені дерева виявили робітники КП УЗН Дніпровського району, коли інспектували території. На місце злочину одразу викликали Державну екологічну інспекцію та Нацполіцію.

Раніше ми писали, що у Дніпровському районі Києва почали тестувати торби для поливу дерев. Як працюватимуть – читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!