Україна

У додатку «Повітряна тривога» сповіщатимуть про наближення повітряних цілей ворога

908 0
Ця функція має на меті ефективно інформувати користувачів про потенційні небезпеки в їх місцевості.
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

Мобільний додаток «Повітряна тривога» тепер здатен відправляти спеціалізовані сповіщення про збільшену загрозу безпосередньо для конкретних міст та громад. Версія 6.0 цього застосунку вже доступна як для користувачів iOS, так і для Android. Про це повідомили творці програми від компаній Ajax Systems та Stfalcon, передає «Економічна правда».

Ця функція має на меті ефективно інформувати користувачів про потенційні небезпеки в їх місцевості, за словами розробників.

Основні нововведення в оновленні включають:

  • Налаштування інтенсивності звукового сповіщення «Підвищена небезпека!»;

  • Сповіщення, що інформують користувачів, коли повідомлення «Підвищена небезпека!» припиняють надходити.

Всю інформацію про потенційні загрози надсилають диспетчери Цивільного Захисту, які працюють у військових обласних адміністраціях по всій Україні, з координацією від служби ДСНС.

Для отримання оновлених сповіщень користувачам необхідно встановити або оновити додаток «Повітряна тривога» до версії 6.0. У разі, якщо оновлення не відбулось автоматично, рекомендується здійснити оновлення вручну або перевстановити застосунок.

Нагадаємо, що застосунок «Повітряна тривога» попереджає не тільки про повітряну небезпеку, а й про хімічну та радіаційну небезпеку та інші загрози.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!