У додатку Приват24 планують запровадити функцію розпізнавання облич

2324 0
Сервіс має стати доступним із червня.
Фото: cybercalm.org

Фото: cybercalm.org

Державний ПриватБанк тестує ідентифікацію обличчя клієнтів. Про це повідомив керівник електронного бізнесу банку Сергій Харитич, пише Ліга. Tech.

Читайте також: ПриватБанк запустив чат-бота для замовлення готівки

Уже з червня клієнтам Приват24 можуть дозволити завантажувати фото та підв’язувати їх до свого аккаунта, аби в подальшому система могла розпізнавати обличчя.

Цю систему ПриватБанк тестує від початку року. Зокрема, у січні 2019 року банк тестував банкомати з можливістю ідентифікувати клієнтів за обличчям. Однак тоді система працювала неточно та могла розпізнавати не ту особу.

Крім цього, ПриватБанк веде переговори з іншими компаніями, аби запустити можливість оплати за товари та послуги за допомогою обличчя клієнта.

Читайте також: Приватбанк запускає функцію оплати на касі через QR-код

Нагадаємо, до кінця літа ПриватБанк запустить оновлений додаток Приват24 із можливістю додати картки інших банків, аналітикою витрат та пошуком по додатку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!