У додаток «Дія» повернули посвідчення водія і техпаспорт

3303 0
Документи підтягнуться після авторизації.
Фото: konkurent.ua

Фото: konkurent.ua

У застосунку «Дія» знову активні посвідчення водія і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. З початку повномасштабного вторгнення росії документи приховали у цілях безпеки. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Тепер ви знову можете показувати посвідчення водія і техпаспорт у застосунку Дія. Ми відновили таку можливість. Адже на початку повномасштабного вторгнення рф в Україні ми вимкнули деякі реєстри задля безпеки. Саме тому цифрові документи та послуги були тимчасово недоступні в «Дії», – написав він у Telegram.

Він зауважив, що водійські права та техпаспорт підтягнуться у додатку автоматично після авторизації. Наразі відновив роботу Єдиний державний реєстр транспортних засобів Міністерства внутрішніх справ.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!