У Домініканському соборі збиратимуть кошти на шоломи воякам. Оновлений список потреб

2049 0
З четверга, 18 вересня, у Львові в Домініканському соборі (храм Пресвятої Євхаристії) розпочинається збір коштів на шоломи для військових. Акція проходить під гаслом «Подаруй шолом солдату – збережи йому життя!».
Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua

Кошти модна приносити щодня і залишати у скринці для пожертв, а в неділю і в свята зі скриньками стоятимуть волонтери, про це пише на Facebook активістка Люба Возняк.

Водночас у вівторок, 9 вересня, пройде черговий збір речей для українських військових біля пам’ятника Королю Данилу. Цього разу збиратимуть каремати, які потрібні у дуже великих кількостях.

Крім того, волонтери збирають теплі речі воякам на холодну пору року. Збір коштів та речей на забезпечення потреб 80-ї та 24-ї бригад, які дислокуються на Львівщині, практично не припиняється. Головний акцент у ці дні – медикаменти та теплі речі, інформує Львівський портал.

Зараз солдати найбільше потребують теплих светрів, термобілизни, шкарпеток, карематів. Також військові замовили генератор, бензопилу і сокиру.

Збір грошей та речей на потреби армії у Львові відбувається одразу у кількох місцях:

біля пам’ятника королю Данилу Галицькому (вівторок, четвер, субота з 17:00 до 19:00);

у гіпермаркеті «Рукавичка» на вул. Луганській, 6 (п’ятниця-субота з 10:00 до 15:00);

на ринку «Нижній Шувар», м’ясний термінал (щоденно, крім неділі, з 9:30 до 15:00).

Також кошти можна перерахувати на картки Приватбанку:

4731 2171 0235 4048. Микитюк Наталя – картка на медичні потреби та ПВЗ 80-ки;

5168 7553 7729 1386 Даник Дідич – 4 батальйон 24 бригади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!