У Домівці врятованих тварин відремонтували дах, який повалило буревієм

997 0
Найбільше від негоди 30 червня постраждав котячий будиночок.
Фото: зі сторінки Домівки врятованих тварин

Фото: зі сторінки Домівки врятованих тварин

У Домівці врятованих тварин у парку «Знесіння» Львові відремонтували дах у котячому будинку, який пошкодив буревій 30 червня. Про це повідомили у Домівці. 

«Пам’ятаєте після буревію у Львові в нас на териториторії проламоло дах, деревом яке впало на будиночок. Так ось ми його перекрили і тепер він новенький і не де не протікає», – зазначають у Домівці.

Читайте також: У Домівці врятованих тварин буревій повалив дах у котячому будинку 

Нагадаємо, що найбільше тоді постраждав котячий будиночок. Всіх охочих просили долучитися до збору коштів для допомоги. 

«У майже всіх вольєрах все плавало, до тепер нам вдалось спустити майже всю воду з території. Але сталось гірше, чого ми більше боялись, в нас проламало дах на котячому будиночку. Так як дах вже дуже старий з шиферу, його потрібно міняти», – повідомляв Орест Залипський.

Для зміни даху потрібно було зібрати 12 тисяч гривень. Як уточнив у коментарі Тvoemisto.tv Орест Залипський, зараз у будиночку живуть 20 котів, а загалом через їхній притулок пройшли уже сотня котиків, які знайшли свої домівки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!