У Домівці врятованих тварин з'явилася нова мешканка. Фотофакт

2272 0
У Домівці врятованих тварин перебуває майже три сотні тварин.
Фото: Домівка врятованих тварин

Фото: Домівка врятованих тварин

У Домівці врятованих тварин, що у парку «Знесіння», з'явилася нова мешканка – чорна свинка. Її зловили сьогодні, 29 серпня. Наразі вона проходитиме карантин. Про це повідомив зоолог Орест Залипський.

«Маємо нову мешканку. Тиждень вона бігала вулицями Львова. Сьогодні завдяки небайдужості людей які її пильнували до нашого приїзду, нам все-таки вдалось її впіймати.  Зараз вона в безпеці в Домівці проходить карантин», – повідомив Орест Залипський.

Читайте також: Чому «Домівка врятованих тварин» у Львові опинилася на межі виживання

У Домівці врятованих тварин перебуває близько 280 тварин. Вона розташована на вул. Олекси Довбуша, 24 і є повноцінним Центром утримання та реабілітації диких тварин. Домівки працює щодня з 10.00 до 17.00 год. Тварини потрапляють до центру від мешканців Львова, в результаті порятунку від важких обставин – травми чи жорстокого поводження.

В центрі є штатний ветеринар-реабілітолог, який здійснює первинну медичну допомогу та реабілітацію.

Як писало раніше Тvoemisto.tv, на харчування тварин у Домівці потрібно 1,5 млн грн на рік. Детальніше про те, як виживає Домівка, читайте тут. Для допомоги «Домівці врятованих тварин» відкритий рахунок: 4149 6293 8110 7192 (картка Приват банку). Також можна допомогти із харчами та кормом. Як долучитися, читайте у матеріалі.

Фото Ореста Залипського і Христини Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!