Політична реклама

У дошкільних закладах Львова збільшиться кількість місць

1498 0
У львiвських дошкiльних закладах до кiнця цього року вiдкриють 15 додаткових груп приблизно для 340 малят.

Новi групи створять у садочках трьох районiв мiста - Личакiвського, Сихiвського та Шевченкiвського.

У загальноосвiтньому закладi №70 (вул. Кривчицька, 3) добудову корпусу початкової школи переоблаштують пiд дошкiльний заклад, i буде сформовано двi дошкiльнi групи, - розповiла Софiя Чемерис, головний спецiалiст з дошкiльного виховання та початкової освiти управлiння освiти Львiвської мiськради.

У садочку №52 (вул. Пасiчна, 94) вiдкриють додатково одну групу.

У дошкiльному закладi №78 (вул. Чукарiна, 9)-- три додатковi групи. Садочок №170 (вул. Ярославенка, 24) поповниться додатково двома групами. У навчально-виховному комплексi №94 (вул. Брюховецька, 99) минулого тижня вже вiдкрили одну додаткову групу.

Середня загальноосвiтня школа №23 (Варшавська, 126) поповниться трьома дошкiльними групами. У садку №104 (вул. Липинського, 14) буде створено до кiнця року ще одну додаткову групу. В добудовi дошкiльного закладу №14 (вул. Новознесенська, 42) працюватимуть двi новi групи.

Нинi у бiльшостi садкiв групи переповненi. На кожнi 100 мiсць припадає по 156 дiтей.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!