У Дрогобичі, де колись сталася трагедія, обвалився другий під'їзд будинку. Фото

3147 0
Попередньо жертв та постраждалих немає.
Фото: Varta1

Фото: Varta1

Сьогодні, 18 липня, що у Дрогобичі на вул. Грушевського, 101 в чотириповерховому житловому будинку, який на даний час відселений, відбулося руйнування лівої частини другого під’їзду. Про це повідомили рятувальники.

Раніше, 28 серпня 2019 року, у цьому житловому будинку було зруйновано праву частину другого під’їзду з першого по четвертий поверх.

Попередньо жертв та постраждалих немає. На місці працюють семеро рятувальників.

Читайте також: Рятувальники показали хронологію подій трагедії в Дрогобичі. Відео 

Нагадаємо, трагедія у Дрогобичі сталась у ніч на 28 серпня 2019 року. Унаслідок обвалу будинку загинули 8 людей, 7 – потрапили в лікарні Львова і Дрогобича. Серед травмованих були діти.

Офіційною причиною обвалу будинку назвали руйнування середньої несучої стіни підвалу, яке виникло через просідання або руйнування цегляної кладки. Це в основному є наслідком помилок під час будівництва.

Міська влада Дрогобича звернулась до голови ЛОДА та до прем’єр-міністра України про виділення коштів для компенсації та придбання житла постраждалим власникам квартир у будинку. У 2020 році уряд виділив 40 млн 721 тис. грн на компенсацію постраждалим від обвалу будинку в Дрогобичі.

Фото ДСНС Львівщини

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!