Унаслідок смертельної ДТП на Львівщині загинуло троє жінок і дитина. Оновлено

11326 0
До медичного закладу шпиталізували ще двох жінок і двох дітей.
фото: патрульна поліція львівської області

фото: патрульна поліція львівської області

Біля населеного пункту Броди на автодорозі Київ – Чоп трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Як спершу повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області, станом на 22:30 було відомо про трьох загиблих жінок та дитину. До медичного закладу шпиталізували ще двох жінок і двох дітей. 

Через аварію можливе ускладнення у русі. Патрульні регулюють рух. 

Як уточнив у Фейсбуку депутат ЛМР Ігор Зінкевич з посиланням на слова свідків, водій Volkswagen Caddy рухався з м. Бродів напрямку Тернополя та не пропустив колону військової техніки, зіткнувшись із нею. 

За інформацією поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 15 вересня, близько 20.00 на автодорозі «Київ – Чоп» у місті Броди. Унаслідок зіткнення двох транспортних засобів четверо пасажирів автомобіля «Фольксваген», серед яких 7-річний хлопчик, загинули на місці події. Крім того, водійка та ще троє пасажирів, серед яких двоє дітей віком 4 і 6 років, отримали тілесні ушкодження та були доправлені до лікарні.

Водій військового автомобіля не постраждав. На місці події працювали слідчі поліції Львівщини та співробітники відділу поліції №1 Золочівського районного відділу поліції, які разом із працівниками ДБР встановлюватимуть обставини автопригоди.
Ольга Коваль
Фото поліції Львівської області

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!