У ДТП на Львівщині загинув 20-річний хлопець

6515 0
Аварія сталася в с. Терновиця Яворівського району на автодорозі Львів-Краковець.
Фото умовне

Фото умовне

На автодорозі Львів-Краковець у селі Терновиця сталася дорожньо-транспортна пригода. В аварії зіткнулися два легкових авто.

Джерело: ДСНС Львівської області

Як зазначили рятувальники,  відбулось зіткнення «Mercedes-Benz Vito» та «Ford Focus». Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля Ford Focus, чоловік 2003 року народження, якого затиснуло деформованими конструкціями автівки.

«За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники деблокували загиблого чоловіка з автомобіля та, аби запобігти загоранню автомобілів, відключили в автомобілях акумуляторні батареї», – йдеться у повідомленні.

Крім того, внаслідок ДТП із травмами різного ступеня важкості медики госпіталізували до лікувальних закладів водія автомобіля Ford Focus та двох пасажирів «Mercedes-Benz Vito».

Нагадаємо, що біля села Держів, що біля Львова, на 590 км автодороги Київ — Чоп сталося зіткнення п'яти транспортних засобів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!