Коли львів'янам увімкнуть тепло

4231 3
Опалення у Львові розпочнеться, коли упродовж трьох діб температура буде нижче 8 градусів.

«Відповідно до законодавчих норм опалювальний сезон розпочинається тоді, коли, упродовж трьох діб середньодобова температура нижче 8 градусів. Наразі відповідних розпоряджень від міського голови не має», – розповіла у коментарі Tvoemisto.tv Ганна Пищула, прес-секретар «Львівтеплоенерго»

Подачу тепла до шкіл, садочків, поліклінік відновлюють на основі листів-звернень від цих комунальних закладів. Сьогодні, на основі таких листів, відновлено подачу тепла у Львівській обласній клінічній лікарні на вулиці Чернігівській, 7 і Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центру на вул. Гашека, 2а.

Нагадаємо, минулого року опалювальний сезон розпочався 9 жовтня, але згодом, через потепління, був на деякий час призупинений.

Підготувала Оксана Лісна

11 Жовтня, 2016 09:41
Оксана Шановні, чиновники,діти замерзають! Майте совість дивіться на термометр.
Вам то тепло, а людям.?
8 Жовтня, 2016 18:43
Жаннет Спливає четверта доба, коли середня температура не підіймається вище 5.5 градусів, не те щоб восьми! "А віз і нині там" А де обіцяне опалення?! Чому розпорядження так і не з'явилося? Чи Ви там середньодобову рахуєте також вірно, як грамотно пишите?...
6 Жовтня, 2016 13:31
Andrew "Наразі відповідних розпоряджень від міського голови не має
НЕМАЄ, НЕМА – НЕ МАЄ
Немає, нема, присудк. сл. Щось відсутнє, чогось бракує, не вистачає; щось не існує, чогось не буває зовсім тощо. Нема сім’ї, немає хати, Немає брата, ні сестри, Щоб незаплакані ходили, Не катувалися в тюрмі (Т.Шевченко).
Не має, част. з дієсл. Ой чого молодий співець не співає, А чи гласу до пісень не має? (М.Костомаров); [Хвора:] Ніхто не має більшої любові, Як той, хто душу поклада за друзів (Леся Українка); Комедійний характер нічого спільного з розумовою недоладністю не має (О.Довженко); Якось так сталося, що з жодним із синів близькості він не має (Вал. Шевчук).
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!