У двох торгових центрах Львова шукають вибухівку

5574 0
У будівлях торгового центру «Роксолана» на площі Соборній, 14 та в торгово-розважальному центрі «Кінг Крос» на вулиці Стрийській, 30, зараз працюють експерти-вибухотехніки. Проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.
фото: lv.npu.gov.uа

фото: lv.npu.gov.uа

Сьогодні, 23-го грудня о 15.35 год на електронну адресу Головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про те, що у торговельних центрах, один з яких розташований у центрі Львова на площі Соборній, а інший – у Сокільниках, закладено вибухівку.

Як повідомляє прес-служба управління, на місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці перевіряють приміщення центрів та навколишні території. Проводиться евакуація відвідувачів та персоналу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці вживають заходів для встановлення особи, котра повідомила про «замінування».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!