Київ

У Facebook назвали Київ частиною рф

1424 0
Співробітник стартапу Howly опублікував у Facebook скрін переписки із офісом підтримки Meta.
Марк Цукерберг. Фото з відкритих джерел

Марк Цукерберг. Фото з відкритих джерел

Співробітник стартапу Howly Святослав Степаненко опублікував у Facebook скрін переписки із офісом підтримки Meta (Facebook), де Київ назвали частиною рф, і тому заблокували рекламний кабінет в акаунті. Про це пише dev.ua.

«Тільки що виник кейс під час переписки з підтримкою в Meta — вони вважають, що Київ, це частина росії. Прошу долучитися всіх, щоб це пошерити і ця історія набула розголосу — давайте змінимо думки людей в Meta. Заздалегідь дякую», — написав Святослав. 

Автор допису повідомив, що в підтримці Meta йому після звернення порадили «змінити часовий пояс з Києва gmt3 на інший». Він виконав рекомендації, і все запрацювало.

Тепер, каже Святослав Степаненко, росіяни можуть так само обходити заборону рекламуватись у Facebook та Instagram.

«Є відчуття, що росіяни, які працюють у Meta, банять і тролять нас, українців і наші бізнеси», — каже він. 

Нагадаємо, у листопаді 2022 року компанія Meta виділила 1,5 млн доларів на підтримку українського бізнесу. Українські підприємці  отримали тисячу доларів на рекламне просування своєї справи в Facebook та Instagram. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
ТЕГИ: Facebook, київ, Meta

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!