Політична реклама

У Facebook зникне функція «Питання»

995 0
Найбільша у світі соцмережа Facebook припинить підтримку функції Питання (Questions) на сторінках користувачів.

Однак Facebook залишить можливість її використання у групах і на публічних сторінках компаній і брендів, - пише видання "ВКурсе"

Запущена у 2010 році функція Питання дозволяє проводити опитування серед друзів користувача, членів групи або передплатників офіційної сторінки бренду. Вкладка Поставити питання включена в список можливих публікацій користувача на його сторінці у Facebook — поряд з нею учаснику соцмережі пропонується розмістити в якості статусу текстове повідомлення, фотографію або відеоролик.

Фахівці очікували, що поява у Facebook сервісу Питання мала загострити боротьбу за користувачів між соцмережею і пошукачами, які у свою чергу поступово «обростають» різними соціальними функціями.

Тим часом, як зазначає видання Cnet, приблизно за два роки існування функція не змогла залучити достатню увагу аудиторії Facebook, тому соцмережа поступово видалить цю вкладку зі сторінок усіх користувачів.

Нагадаємо, що мережа Facebook запустила дві нові функції

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!