У Facebook з'явилася можливість додавати відеокоментарі

2066 0
Найбільша соцмережа світу додала можливість завантажувати відео в коментарі. Раніше їх дозволялося публікувати тільки за допомогою посилання.
фото: pexels.com

фото: pexels.com

Уперше функціонал, завдяки якому відео для коментаря можна відразу зняти телефоном або завантажити з комп'ютера, розробили на початку року на традиційному хакатоні Facebook. Однак у повній мірі технологія запрацювала тільки зараз. За словами розробника опції Боба Болдвіна, це пов'язано з тим, що вмонтувати сервіс в усі інтерфейси соцмережі було трудомісткою справою. Зараз для завантаження або зйомки відео потрібно натиснути іконку камери в коментарі.

Варто відзначити, що останнім часом Facebook активно розвиває підтримку відео. У минулому році компанія додала панорамні відео для шоломів віртуальної реальності, а в січні 2016 з'явилася можливість потокового мовлення.

Крім того, анонсовано швидку появу автоматичних відміток людей не тільки на фото, але і на відео.

Джерело: platfor.ma.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!