У Гарнізонному храмі Львова попрощаються з воїном Кирилом Лісіним

29059 0
в 2015 році Кирила Лісіна нагородили орденом «За мужність» III ступеня.
фото: валерій курко/фейсбук

фото: валерій курко/фейсбук

Сьогодні, 8 березня, о 15:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться чин похорону воїна Кирила Лісіна. Він був головним сержантом 1-ої десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ Збройних Сил України.

«Ще нещодавно, 29 січня, ми збиралися на 7-ому річницю оборони Донецького аеропорту великим, дружнім товариством. Ми не забудемо, ми не пробачимо!», – йдеться у повідомленні Будинку воїна.

Додамо, в 2015 році за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Кирила Лісіна нагородили орденом «За мужність» III ступеня.

Нагадаємо, що цієї ночі зустріли ще одного Героя з Львівщини – Ігоря Матвіїшина, який загинув у боях за Україну.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!