У Гарнізонному храмі у Львові відбулося особливе вінчання

28664 0
Одружитися Роман та Ірина вирішили ввечері напередодні.
Фото: Катя Москалюк

Фото: Катя Москалюк

1 березня у львівському Гарнізонному храмі відбулося особливе вінчання. Попри війну Роман та Ірина створили сім’ю та похрестили донечку Соломійку. А особливість вінчання в тому, що одружитися вирішили ввечері напередодні.

«Не зважаючи на обставини, під побожний молитовний спів народжується нова християнська сім‘я, сім'я наших захисників та маленька християнка – майбутнє України – Роман, Ірина та їхня доня СоломіяВсе буде Україна – Слава Героям», – написав у Facebook Всеволод Капелан Ровериста.

Ця сім’я особлива ще й тому, що вже завтра захисник Роман повернеться у свою бригаду, щоб продовжити службу.

«Сьогодні вперше була весільним фотографом. Щоправда весілля було особливим - Роман Яремчук та Ірина Груздюк вирішили взяти шлюб буквально вчора ввечері. Сьогодні, 1 березня, побратими Романа терміново шукали національний одяг для Ірини та її дружок, обручки та священника. Далі Роман повернеться у свою бригаду і буде знову захищати Україну», – написала вона.

Фото Каті Москалюк



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!