Київ

У Гідропарку відремонтували доріжки зі збитками в 300 тисяч грн, – прокуратура

598 0
Розрахунки вартості робіт не відповідали вимогам чинного законодавства.

Керівник відділу супроводження проєктів управління капітальних вкладень «Київзеленбуду» отримав підозру через ремонт доріжок у Гідропарку зі збитками у 300 тисяч грн. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

У грудні 2022 року посадовець підписав акти виконаних робіт з капремонту дорожньо-стежкової мережі в Гідропарку.

«Розрахунки вартості в цих документах не відповідали вимогам чинного законодавства. Інтересам держави завдано збитків на суму 300 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі. Досудове розслідування ще триває.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили про підозру колишньому директору Спеціалізованого комбінату підприємств комунально-побутового обслуговування Олександру Голубу. Слідство встановило, що він привласнив майже 32 млн гривень. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!