Київ

У Голосіївському районі Києва відремонтували відділення екстреної медичної допомоги

830 0
Будівля 13 підстанції має 3 поверхи та понад 2200 квадратних метрів загальної площі.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києві закінчили капітальний ремонт відділення екстреної медичної допомоги № 13, що на вул. Ямській, 43. На базі відділення функціонують 5 бригад, які обслуговують мешканців Солом’янського, Шевченківського та Печерського районів. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Загалом на об’єкті виконали повний комплекс зовнішніх та внутрішніх робіт. Зовні провели будівельно-монтажні роботи із заміни покрівель; облаштування фасадів; здійснили повну заміну внутрішніх систем водопостачання; електропостачання та теплопостачання. Встановили вентиляційне обладнання та кондиціювання; замінене обладнання у теплопунктах; встановлена охоронно-пожежна сигналізація, телефонізація, радіофікація, телебачення, комп’ютерна мережа, система відеонагляду, гучномовна система оповіщення, гучномовна система переговорів «диспетчер-лікар»; система супутникового інтернету Starlink; генератор резервного живлення та покрівля для авто.

У внутрішньому просторі організували функціональну диспетчерську, кімнату очікування виклику, амбулаторію, кімнату зберігання медикаментів, тренувальний зал (обладнаний навчальними муляжами, апаратурою тощо). Крім того, облаштовані кімнати відпочинку, тренажерна, конференц-зал, зручні роздягальні з передбаченою для кожного співробітника можливістю зберігати особистий одяг окремо від службового, столова зала. Приміщення зберігання медикаментів оснащене сучасною системою охорони.

Як розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, який проінспектував відділення, воно стало вже шостим відремонтованим впродовж 2022-2023 років. Минулого року відремонтували три відділення, цьогоріч також три.

 
 
 
 
 
 
Фото: КМДА
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!