Київ

У кабінеті та авто депутата Київради виявили прослуховувальні пристрої

763 0
У робочому кабінеті фракції «УДАР Віталія Кличка» у Київраді та особистому автомобілі голови фракції Дмитра Білоцерковця виявили пристрої для прослуховування. Депутат звернувся з відповідною заявою в СБУ.
Колаж Tvoemisto.tv

Колаж Tvoemisto.tv

У машині депутата Київської міської ради Дмитра Білоцерковця було виявлено три GPS-трекери для відстеження пересування. Крім того, в робочому кабінеті фракції "УДАР" у будівлі КМДА знайшли прослуховувальні пристрої.

Про це депутат Київради повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Хто встановив спецапаратуру, наразі невідомо.

«Перше фото – це прослуховувальні пристрої. Їх виявили у фракційному робочому кабінеті в приміщенні КМДА та в моєму особистому авто. Також в авто в різних місцях виявили три GPS-трекери відстеження пересування. Хто та чому мене прослуховує? Незаконне прослуховування та стеження – це або російські спецслужби, або діяльність українських силовиків, яким дано команду тиску на політичних конкурентів», – написав Білоцерковець.

Депутат підкреслив, що в будь-якому разі такі дії "несуть загрозу країні, яка воює". Він додав, що звернувся з офіційною заявою до СБУ з вимогою перевірити факт незаконного прослуховування та стеження.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!