У Карпатах тривають пошуки 6-річного хлопчика

6856 0
Учора ввечері він відстав від туристичної групи і заблукав.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Вчора, 14 серпня, близько 19.05 під час підйому по зеленому маршруту на Говерлу поблизу Ворохти відстав від групи та заблукав Олексій Стефанців 2015 року народження. Про це повідомили у ДСНС України. 

«На горі Говерла тривають пошуки малолітньої дитини, яка відстала від туристичної групи та заблукала»зазначають у ДСНС України. 

Хлопчик відстав від групи у складі шести осіб з міста Коломия і заблукав. 

Станом на сьогодні пошуки дитини тривають, створено 7 пошукових груп, які обстежують місцевість по визначених зонах та секторах. До пошукових робіт залучили 156 осіб та 19 одидинць техніки, 3 собаки й квадрокоптер.

Прикмети дитини: зріст 110 см, середньої статури, волосся коротке каштанове, очі карі. Був одягнений в зелену футболку, штани камуфляжного забарвлення, голубу кепку з червоним козирком.

У Національні поліції України просять повідомити, якщо ви володієте якою-небудь інформацією про місцезнаходження хлопчика. Телефонуйте на лінію «102» або у відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0979765101.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!