У Карпатах – снігові зсуви і опади до 80 сантиметрів

1420 0
Від походів у високогір'я зараз варто утриматися.
Сніг у високогір

Сніг у високогір'ї Чорногори / Фото: Vasyl Fitsak, Facebook

В українських Карпатах намело до 80 сантиметрів снігу. Людей закликають утриматися від виходів у високогір'я у найближчі дні. Про це повідомив голова Явірницького пошуково-рятувального відділення управління ДСНС в Івано-Франківській області Василь Фіцак.

За його словами, зараз варто утриматися від походів у високогір'я.

Читайте також: У Карпатах випав перший сніг. Відео

«У високогір'ї Чорногори негода. Видимість обмежена, снігові перемети місцями до 80 см. Зафіксовано снігові зсуви на північно-східних схилах. Варто утриматись від виходів у високогір'я найближчі дні», – зазначив Василь Фіцак.

Нагадаємо, що 18 вересня на горі Піп Іван Чорногірський, одній з найвищих вершин українських Карпат, випав перший сніг. Температура повітря там становила -1°С.

Софія Шавранська

 

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!