У Львові збирають кошти для дівчинки, яка отримала важкі травми внаслідок ДТП

11172 0
У дівчинки ампутована нога, множинні переломи кінцівок і тазу, важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, політравма.
фото: юлія фабіровська

фото: юлія фабіровська

У важкому стані в міській дитячій лікарні Львова, що на вул. Пилипа Орлика перебуває 10-річна Тетяна, яка постраждала у ДТП у Рудках. Її батько Качмар Володимир унаслідок аварії помер. Небайдужих львів’ян просять про фінансову допомогу. Про це у себе на Фейсбуку повідомляє родичка сім’ї Юлія Фабіровська.

У дівчинки ампутована нога, множинні переломи кінцівок і тазу, важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, політравма.

«В сім‘ї, крім Тані, є ще дві доньки, найстарша з яких має діагноз ДЦП з народження. Ситуація надзвичайно важка і далі додаються нові діагнози і операції, а реабілітація після таких травм буде тривати не один рік», – йдеться в повідомленні.

Уся родина просить про фінансову допомогу, а також закликають зголоситися донорів крові ІІІ групи (–).

  • 5168 7554 6065 9010 – Приватбанк Качмар Олена
  • 5167 8032 0712 9987 – Ощадбанк Качмар Олена
  • 5375 4141 2573 0456 -Монобанк Іван Петрівський

 

Нагадаємо, 3 вересня на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району вантажівка «Рено», що перевозила щебінь, виїхала на тротуар, збила електроопору та в'їхала у продуктовий магазин. За попередньою інформацією, є троє загиблих. Помер 36-річний водій вантажівки та двоє дорослих пішоходів. За життя двох дівчаток, яких завалило уламками стіни магазину боряться львівські медики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!