У кремлі вже шукають наступника путіну – розвідка про рішення суду в Гаазі

1491 0
«Коло путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині росії».
Фото: росЗМІ

Фото: росЗМІ

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що після рішення Міжнародного кримінального суду про арешт російського диктатора володимира путіна у кремлі шукають наступника президенту рф, про це пише Українська правда.

Юсов зазначив, що 17 березня російські пропагандисти не вийшли зі своїми шоу, де обговорювали Гаагу, оскільки обговорення цього для населення рф було б «дивним і занадто тривожним «дзвінком».

«Коло путіна звужується, він стає все більш токсичним як для зовнішнього світу, так і всередині країни.

Зокрема, у вежах Кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме геополітичної катастрофи режиму путіна. І так, вже мова йде про пошук наступника путіна і шукає його вже не путін», – зазначив він.

Нагадаємо, у жовтні минулого року уповноважена при президенті рф з прав дитини марія львова-бєлова повідомила путіну, що «всиновила» викрадену з Маріуполя дитину. За її словами, лише станом на жовтень до рф вивезли до 2 тис. дітей-сиріт із соціальних закладів, а 350 дітей з Донбасу вже «прилаштовані» у прийомні родини у 16 регіонах рф.

Україна зафіксувала депортацію 16 221 дитини.

17 березня Палата досудового провадження ІІ Міжнародного кримінального суду в п’ятницю видала ордери на арешт президента росії владіміра путіна у зв’язку із ситуацією в Україні.

Усі країни-члени Міжнародного кримінального суду тепер юридично зобов’язані затримати і передати до суду підозрюваного президента рф володимира путіна.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!