У Криму пролунали вибухи на військовому аеродромі. Фото

4529 0
Із зазначеного аеродрому зазвичай злітають літаки, які атакують ракетами Південь України.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Після обіду 9 серпня на військовому аеродромі у Новофедорівці в Сакському районі окупованого росією Криму пролунали вибухи. Про це повідомляють Українська правда та Liga.net.

За словами місцевих жителів, «вибухи продовжуються досі, ймовірно, влучили у склади». Очевидці розповідають, що у районі Новофедорівки піднімається хмара чорного диму. Також чути звуки детонації боєприпасів.

У соцмережах люди пишуть, що вибухів уже понад десять. За 20 км від Новофедорівки «тремтять шибки й спрацьовує сигналізація в автомобілях». 

Водночас окупанти офіційно підтвердили факт «декількох вибухів в районі Новофедорівки», але не надають подробиць. Так званий «глава» Криму Сергій Аксьонов повідомив, що виїхав на місце події та з'ясовує обставини.

На місце події прямують екстрені служби окупантів.

За попередніми даними Асоціації туроператорів росії, від час вибуху немає загиблих та поранених серед туристів. 

Додамо, що із зазначеного аеродрому зазвичай злітають літаки, які атакують ракетами Південь України. А відстань від Новофедорівки до лінії зіткнення становить близько 200 км.

Нагадаємо, за словами колишнього спецпредставника Держдепартаменту США з України Курта Волкера, до кінця року Україна проведе успішний контрнаступ та поверне «деякі ключові території».

Фото: Українська правда, Liga.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!