У курортному селищі на Львівщині заборонили поселення чоловіків призовного віку

61201 0
Також у селищі заборонили продаж алкоголю.
Фото умовне

Фото умовне

У курортному селищі Східниця на Львівщині заборонили поселення чоловіків віком від 18 до 60 років. Також селищна рада заборонила продавати алкоголь. Про це йдеться у розпорядженні селищного голови Івана Піляка від 26 лютого.

Зазначається, що такі обмеження запровадили у зв’язку з воєнним станом.

«Заборонити поселення чоловіків, віком від 18 до 60 років в усіх закладах розміщення незалежно від форми власності, починаючи з 26 лютого 2022 року відповідно до пункту 10 та пункту 17 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» без дозволу військового комісара», – йдеться у документі.

Читайте також: Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію

Керівники готелів та санаторіїв повинні невідкладно надати інформацію до Східницької селищної ради про кількість поселених на даний час чоловіків віком від 18 до 60 років, зазначаючи паспортні дані.

Також усім закладам, які реалізують на території селищної ради алкогольні напої, заборонено їх продавати.

connect_to_our_telegram_image

Нагадаємо, 24 лютого президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Мобілізацію проводитимуть на території всієї України упродовж 90 днів з дня набрання чинності указу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!