Київ

У Києві 1 січня оголошене днем жалоби

588 0
Рятувальники продовжують розбирати завали на місці удару ракетою рФ.
фото умовне

фото умовне

У Києві через ракетну атаку 29 грудня загинуло 16 людей. У зв'язку з цим 1 січня в столиці буде день жалоби. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко. 

«Атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці. На цей час 16 тіл загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують працювати і до завтра розбиратимуть завали. 1 січня в Києві буде оголошене днем жалоби», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 29 грудня росіяни атакували Київ ракетами. Внаслідок атаки пошкоджено кілька житлових будинків і станцію метро. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!