Київ

У Києві 7-річний хлопчик підпалив торговельно-розважальний центр

862 0
Пожежа трапилась ввечері 13 січня у дитячій кімнаті одного з ТРЦ Солом’янського району столиці.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

 У Києві у одному з торговельно-розважальних центрів Солом’янського району сталася пожежа внаслідок підпалу 7-річним хлопчиком.  Про це повідомила поліція Києва. 

«Інформація про пожежу у ігровій кімнаті одного з торговельно-розважальних комплексів Солом’янського району столиці надійшла до поліції ввечері 13 січня. На місці працювали наряди поліції, ДСНС та медики. Відвідувачів торгового центру вчасно евакуювали, серйозних травм та ушкоджень громадяни не отримали», – йдеться у повідомленні.

Винуватця правоохоронці знайшли лише після огляду записів з камер спостереження та проведення огляду місця подій. Наразі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ. 

За інформацією міського голови Києва Віталія Кличка, пожежа трапилась у ТРЦ «Космополіт». 

Нагадаємо, що через цю пожежу з торговельно-розважального центру евакуювали близько 200 людей.

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!