Київ

Через сильний дощ у Києві комунальники розпочали посилене чергування

1024 0
Водіїв просять бути уважними на дорогах.
Дощ у Києві. Фото: з відкритих джерел

Дощ у Києві. Фото: з відкритих джерел

Комунальники в Києві розпочали посилене чергування через сильний дощ, який за прогнозами триватиме весь день. Про це повідомили в КМДА. 

«Протягом суботи, 11 березня, у Києві прогнозують сильний дощ. Місця можливих підтоплень моніторять гідрослужби «Київавтодору». За потреби – техніка чергуватиме на місцях», – пояснили в адміністрації. 

Читайте також: У Києві волонтери облаштовують павільйони для смітників. Як облаштувати таке у своєму дворі 

У КМДА додали, що завчасно до прогнозованих опадів гідрослужби обстежили й очистили зливостоки у проблемних місцях. Крім того, водіїв просять бути уважними на мокрому покритті та дотримуватись швидкісного режиму.

Нагадаємо, у суботу, 11 березня низка автобусів у Києві змінили маршрути руху через проведення продуктових ярмарків. Їхній перелік та схеми руху читайте на сайті Tvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!