Київ

Над Києвом ППО збили безпілотник. Падіння уламків спричинило пожежу в нежитловому приміщенні (доповнюється)

1412 0
Фото умовне

Фото умовне

У повітряному просторі над Києвом ворожий об'єкт. У КМВА підтвердили роботу ППО.
 
У Бучанській міській раді повідомляють, що повітряна ціль над Київщиною найімовірніше – розвідувальний моторний БпЛА.
 
ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ
У КМВА підтвердили збиття розвідувального БПЛА.
 
«Під час останньої повітряної тривоги над Києвом був зафіксований безпілотний літальний апарат. Силами і засобами протиповітряної оборони об’єкт був збитий. Інформація щодо потерпілих чи руйнувань житлового фонду або інфраструктури відсутня. Інформація уточнюється», - Сергій Попко, начальник КМВА.
 
ІНФОРМАЦІЯ ДОПОВНЮЄТЬСЯ
 
«Вибухи і пожежа в Солом’янському районі столиці. Ймовірне потрапляння уламків БПЛА. Всі служби прямують на місце. Деталі згодом», – повідомляє мер Києва Віталій Кличко.
 
Унаслідок падіння уламків збитого БПЛА у Солом'янському районі столиці в нежитловому приміщенні виникла пожежа. На місці працюють ДСНС.

 

«У Соломʼянському районі рятувальники локалізують пожежу  в 4-поверховій будівлі. Площа загоряння - 50 м кв. За допомогою до медиків ніхто наразі не звертався», – Кличко.

Пожежу у 4-поверховій будівлі в Соломʼянському районі столиці локалізували. Унаслідок падіння уламків БПЛА зруйновані конструкції будівлі на площі 150 м кв. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

 

Внаслідок падіння ще одного БПЛА сталося загоряння на площі 5 кв.м в Печерському районі. Будівлі неушкоджені. Потерпілих попередньо немає. Підрозділи ДСНС працюють на місці подій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!