У Києві майже на тиждень заборонили масові заходи

1343 0
Крім того, військова адміністрація просить столичну владу залучити до життєдіяльності міста якнайменше людей.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Київська міська військова адміністрація заборонила проводити масові заходи у Києві в період з 22 до 25 серпня у зв'язку з високою ймовірністю ракетних обстрілів міста російськими окупантами. Про це в коментарі УП повідомила прес-секретарка КМВА Катерина Даценко. 

«З 22 до 25 серпня заборонити проведення масових заходів, мирних зібрань, мітингів та інших заходів, пов'язаних з великим зібрання людей», − пояснила вона. 

Читайте також: У Києві створили патріотичну квіткову композицію з 19 тисяч квітів, яка символізує Україну

Крім того, військова адміністрація просить столичну владу залучити до життєдіяльності міста якнайменше людей. У КМВА також просять українців не ігнорувати повітряні тривоги. 

Нагадаємо, у Києві триває процес заміни перепусток для пересування транспортних засобів під час дії комендантської години. Перепустки нового формату запровадять вже з 1 вересня. Такі заходи спричинені частою підробкою перепусток та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години. Саме тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!