Київ

У Києві на час поминальних днів запустять додаткові автобуси

936 0
Міська влада наполегливо закликає громадян за можливості утриматися від відвідування місць поховань в умовах воєнного стану, перенести візит на безпечніший час.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві під час поминальних днів для забезпечення перевезень залучать додатковий рухомий склад, інформують у Київській міській держадміністрації.

Додатковий випуск рухомого складу організують на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ.

 – До Північного кладовища 23 квітня буде організовано роботу додаткового автобусного маршруту № 258 «Станція метрополітену «Лісова» – Північне кладовище», на який планується залучити 60 автобусів.
 
 – До Південного кладовища 23 квітня працюватиме додатковий автобусний маршрут № 740 «Одеська площа – Південне кладовище», на який планується залучити 20 автобусів.
 
 – До Лісового кладовища будуть рухатись додаткові автобусні маршрути:  № 121  – «Станція метро «Почайна» – Лісове кладовище», № 122  – «Станція метро «Оболонь» – Лісове кладовище», № 124 – «Станція метро «Чернігівська» – Лісове кладовище», № 125 – «Універсам «Позняки» – Лісове кладовище», на які планується залучити 26 автобусів.
 

Як ми повідомляли раніше, проведення поминальних днів на місцях поховань у 2023 році здійснюється згідно з графіком.

Безпеку відвідувачів, порядок на місцях поховання і прилеглих до них територіях забезпечуватимуть представники ГУ Національної поліції та ГУ ДСНС. Також під час поминальних днів на місцях поховань чергуватимуть бригади швидкої медичної допомоги.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!