Київ

У Києві на деяких вулицях через ремонт доріг обмежать рух. Деталі

727 0
Дорожники оновлюватимуть покриття у рамках поточного ремонту.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві рух деякими вулицями буде обмеженим через ремонт дорожнього покриття. Про це інформують у центрі організації дорожнього руху.

Як зазначається, рух обмежено на перехресті вулиць Бориса Гмирі та Єлизавети Чавдар, на Осокорках, у Дарницькому районі. Обмеження діють до 5 травня.

Також, до 6 травня частково обмежено рух по вул.Тростянецькій на Новій Дарниці.

На естакаді-з'їзді з Дніпровського узвозу частково обмежено рух транспорту до 20 травня.

До 28 травня проводять капітальний ремонт Повітрофлотського проспекту на ділянці від Севастопольської площі до вул.Нової.

«До 31 травня проводять капітальний ремонт вул.Гетьмана Павла Скоропадського. Також обмежено рух по вул.Юрія Шумського в Дніпровському районі, на Березняках. Частково обмежено рух по вул.Татарській у Шевченківському районі», – йдеться в повідомленні.

Крім того, до 10 червня частково обмежено рух по вул. Милославській. Частина вул.Ентузіастів на Русанівці перекрита для руху до 30 червня. А капітальний ремонт на вул.Пирогова триватиме до 30 вересня.

Як ми повідомляли раніше, до 4 червня буде частково обмежений рух вулицею Лятошинського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!