У Києві на станції «Золоті ворота» влаштували різдвяні співи

1964 0
До заходу доличились десятки людей.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У Києві на станції «Золоті ворота» десятки людей зібралися, щоб поколядувати. Організатором заходу виступила «Київська коляда».
Джерело: Укразалізниця«Київська коляда»

Жителів і гостей столиці запросили о 18:30 на «сюрприз» на площу біля Центрального вокзалу Києва. А о  19:30 закликають послухати та поспівати колядки у вестибюлі вокзалу.

Читайте також: У Києві призупинили рух наземного електротранспорту, – Кличко

«Україна – це не лише територія, але і українська культурна ідентичність. Етнічна Традиція народного колядування в час війни – не відступає і не здає позицій. Колядуємо - славимо народження Сина Божого, тримаємо бабусині пісенні скарби як зброю нашої душі, колядуємо - благословляємо українців і наших славних воїнів на щастя і здоров'я, на перемогу», – зазначили організатори.

Нагадаємо, що сто мільйонів євро в рамках партнерства міста Києва з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) спрямують на проєкти розвитку у галузі транспорту та житлово-комунального господарства столиці. Співпраця, зокрема, в транспортній сфері буде стосуватись модернізації рухомого складу київського метро.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!