Київ

У Києві на Великдень будуть задіяні всі необхідні заходи безпеки

628 0
На Великдень, у ніч з 15 на 16 квітня, у столиці задіять необхідні заходи безпеки. Комендантська година на Великдень діятиме без змін – з 00:00 до 05:00.

Для підтримання правопорядку було вирішено задіяти понад 1000 поліцейських та близько 120 представників ДФТГ, повідомили у пресслужбі КМВА.

Захищатимуть храми, зокрема Києво-Печерську Лавру: "Разом із патрульною поліцією вони патрулюватимуть місця проведення богослужінь та зібрання вірян – храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра", – зазначили у пресслужбі.

Крім того, працюватимуть спеціальні тимчасові моніторингові центри, які оперативно відслідковуватимуть ситуацію в Києві задля запобігання правопорушень. 

Також додатково за дотриманням правопорядку стежитимуть до 500 співробітників муніципальної охорони Києва. 

У КМВА вкотре нагадали, що комендантська година на Великдень діятиме без змін – з 00:00 до 05:00. 

"Загрозу провокацій чи ракетних обстрілів у цей день ніхто не знімає! Дотримуйтеся правил безпеки. Бережіть себе і близьких. Своїми відповідальними діями допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!", – наголосили у КМВА.

Нагадаємо, що в ніч на Великдень, 16 квітня, у столиці комендантська година триватиме без змін. По її завершенню люди зможуть піти до церкви і освятити свої великодні кошики. Перебувати у храмах дозволено лише духовенству. 

ТЕГИ: лавра

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!