Київ

У Києві обікрали могилу легендарного пілота «Джуса»

1129 0
Кохана загиблого пілота просить повернути шеврони

З могили українського пілота Андрія Пільщикова із позивним «Джус» вкрали практично всі шеврони від побратимів. Про це повідомила його дівчина Меланія Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі X.

Після похорону українського льотчика його побратими залишили на могилі безліч шевронів на знак пам'яті. Меланія просить того, хто вкрав, повернути їх, вона пообіцяла не говорити імені злодія.

«Людині, яка вкрала шеврони, які на Андрієвій могилі залишили його побратими. Напишіть мені в приватні повідомлення. Я дам вам натомість щось більш унікальне і цінне, а ви повернете шеврони на місце. Ніхто не впізнає вашого імені», - написала вона.

Нагадаємо, 25 серпня на Житомирщині сталася катастрофа — зіткнулися два навчально-бойові літаки L-39. Внаслідок трагедії загинув льотчик Андрій «Джус» Пільщиков та двоє інших пілотів — В'ячеслав Мінка та Сергій Проказін.

29 серпня «Джуса» поховали у Києві.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!