Київ

У Києві паркування знову стане платним

424 0
Паркування на муніципальних паркінгах буде платним в будні з 8:00 до 22:00.
Фото: Auto24

Фото: Auto24

У понеділок, 22 квітня, у Києві відновиться оплата за паркування. Про це повідомили у «Київ Цифровий».

Паркування на муніципальних паркінгах буде платним в будні з 8:00 до 22:00. В інший час у будні та цілодобово в суботу та неділю — паркування безкоштовне.

У додатку «Київ Цифровий» можна дозволити сповіщення в налаштуваннях телефона та перевіряти їх підключення у розділі "Сповіщення" в профілі, тоді щогодини буде приходити нагадування про активне паркування. Якщо забудете завершити його, о 22:00 паркування зупиниться автоматично.

Нагадаємо, з 21 лютого паркування на столичних паркінгах «Київтранспарксервіс» тимчасово було безкоштовним через судовий процес щодо встановлення нових тарифів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!