Київ

У Києві поліцейські побили експолітв'язня Володимира Балуха

1083 0
Чоловік показав наслідки затримання та «спілкування» з патрульними.
Володимир Балух

Володимир Балух

16 липня у Києві побили колишнього російського політв'язня Володимира Балуха. Про це він повідомив у соцмережі Facebook.

За словами чоловіка, його побили у поліції під час складання протоколу про порушення правил дорожнього руху.

Конфліктна ситуація виникла через ускладнену «архітектурними» рішеннями розв‘язку автомобільного руху, де замість синхронізувати роботу світлофора, додавши зелену стрілку «рух ліворуч дозволено», – встановили знак «рух тільки прямо», пояснив він.

«Через що кількість авто в заторі збільшується, навігатор продовжує прокладати шлях через найширшу магістраль, а тобі залишається лише виставити там патруль поліції, який, зі словами "встановлюй собі інший навігатор",- наповнюватиме твою кишеню грошиками з кишень законослухняних громадян. Пару разів я під‘їжджав до патрулів, аби донести їм, що є куди цивілізованіший шлях до виправлення створеної «ситуації» принаймні тут, – на площі Галицькій, аніж плекати штучно створену годівничку, сподіваючись, що залякане суспільство не почне нищити їх машини і бити писки», – написав Балух.

Балух розповів, що в неділю їхав, бачивши поліцейський патруль, за маршрутом, яким їздить завжди, коли треба дістатись Майдану Незалежності. Він не уточнив деталей, проте зауважив, що у підсумку потрапив до поліції. Також опублікував фото наслідків спілкування з поліцейськими.

«Наслідки тортур кайданками і стрибань на голові «затриманого» для складання «протоколу» в 420₴ «штрафу», – підписав він.

Tvoemisto.tv звернулося з запитом до патрульної поліції Києва з проханням пояснити даний інцидент. Відповідь оприлюднимо відразу після отримання.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!