Київ

У Києві поліцейські затримали водія тролейбуса, який був під дією наркотиків

917 0
Інспектори склали на чоловіка протокол і відсторонили від кермування.

Столичні правоохоронці затримали водія одного з тролейбусів з ознаками наркотичного сп'яніння. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Києва.

Подія сталася в Деснянському районі. Правоохоронці зупинили тролейбус, який перевозив пасажирів за визначеним маршрутом, у процесі спілкування із 39-річним керманичем, інспектори відділу безпеки дорожнього руху помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Водій від проходження огляду у лікарні відмовився.

Поліцейські склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП та відсторонили його від керування.
 
 
У патрульній поліції просять, якщо ви стали свідком, що кермувальник, який надає послуги з перевезення з ознаками сп'яніння або ж порушує ПДР – слід телефонувати на лінію 112.
 

Додамо, у Києві повноцінно впровадили службу «112» – єдиний номер для надзвичайних ситуацій. Як працюватиме – читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!