Київ

У Києві принаймні три перевізники порушують умови договору, – «Пасажири Києва»

729 0
Після розірвання договору із недобросовісним столичним перевізником автобусного маршруту, активісти вказують, що таких у Києві є принаймні ще три.
Фото: Alltransua.com

Фото: Alltransua.com

У Києві деякі перевізники продовжують порушувати умови договору та чомусь досі не підпали під «санкції», повідомляють в ініціативі «Пасажири Києва».  
 
Як ми повідомляли раніше, Департамент транспортної інфраструктури ініціював розірвання договору із недобросовісним автомобільним перевізником автобусного маршруту № 150, втім активісти кажуть, що це далеко не єдиний приватний перевізник, який порушує умови договору.
 
В ініціативі публікують фотографії автобусів 3 перевізників, які досі працюють на маршрутах, хоча не відповідають потрібним екологічним нормам. Замість автобусів стандарту Euro-5, експлуатуються "Богдани" класу Euro-2. Активісти обурюються, що перевізники досі не підпали під "санкції".
 
«Сподіваємось на невибірковість дій Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і відповідальності усіх перевізників за невиконання умов договору», – підсумували «Пасажири Києва».
 
 
 
Нагадаємо, у Києві автоперевізник став переможцем на маршруті завдяки рухомому складу – автобусам VOLVO-7700,  проте, як виявилося, вони були продані у Білу Церкву, а в Києві продовжили курсувати старі "Богдани".
Фото: Alltransua.com
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!