Київ

У Києві рекомендують повернутись до маскового режиму в місцях скупчення людей

591 0
Наразі це лише рекомендація.
Фото умовне

Фото умовне

Всесвітня організація охорони здоров’я закликає продовжити дотримання маскового режиму й соціальної дистанції, щоб уникнути зараження COVID-19. Тож киянам рекомендують повернутись до маскового режиму. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Відповідну заяву генеральний директор ВООЗ зробив після того, як у багатьох країнах протягом кількох тижнів зростала кількість респіраторних захворювань, спричинених COVID-19, грипом та іншими патогенами. У Києві це питання теж актуальне. Адже щотижня фіксуються нові випадки захворювання на коронавірус. Серед пацієнтів, яких госпіталізовано, є й важкі пацієнти», – зазначив Микола Поворозник.

За словами чиновника, киянам варто повернутись до маскового режиму в місцях скупчення людей для зменшення ризику зараження.

Нагадаємо, Україна отримала понад 200 тисяч спеціальної вакцини проти COVID-19 для безоплатних щеплень. Це оновлена версія вакцини «Comirnaty» від американської компанії «Pfizer», адаптована спеціально для захисту проти штаму «Омікрон».

Тетяна Дзяма

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!