Київ

У Києві розбирають історичний будинок 19 століття

910 0
Йдеться про будинок Івана Михайловського, що розташований на вул. Івана Франка, 26.

У Києві розбирають історичний будинок 19 століття, що розташований неподалік будівлі Мінкульту та житла Віталія Кличка. Про це повідомив активіст Дмитро Перов.

Йдеться про будинок Івана Михайловського, що розташований на вул. Івана Франка, 26. 

Заступниця очільника МКІП Катерина Чуєва у коментарях відповіла Перову, що будівлю мали реставрувати, однак «зараз стало зрозуміло, що міняють всю начинку і дах, щоправда, не збільшують поверховість».

Офіційної інформації щодо реставрації будинку наразі немає.

Довідка. У двоповерховій будівлі на вулиці Івана Франка, 26, мешкав музикант-флейтист, професор Іван Дмитрович Михайловський. Він був одним з організаторів відомого квартету професорів Київської консерваторії, а також солістом оркестру Київської опери. Похований у Києві на Лук’янівському цвинтарі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!