Київ

У Києві розпочало роботу безкоштовне таксі. Хто може користуватися

602 0
Замовляти поїздку варто заздалегідь.
Скриншот з відер

Скриншот з відер

У Києві запустили безкоштовне таксі, яке можуть замовити ветерани та ветеранки з важкими травмами. Про це повідомила Еліна Слободянюк.

Замовляти поїздку варто заздалегідь. У машині є сидяче місце. та місце для крісла колісного. Тому з ветераном може поїхати супроводжуючий. Також зручно користуватися авто і ветеранам з іншими типами поранень.

Ветеран, або його супроводжуюча особа залишає заявку, і з ними зв’яжуться, щоб уточнити деталі поїздки. Замовити машину можна у чат-боті: @golubi_miry_bot вбо за телефоном: (099)397-62-82.

Нагадаємо, що у травні 2023 року у Києві запрацювало перше безплатне таксі для поранених військовослужбовців, які пересуваються на візках. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!