У Києві безкоштовно навчатимуть української мови

1985 0
Заняття почнуться з 14 липня.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У муніципальній книгарні «Сяйво книги» стартує розмовний клуб української мови. Перша зустріч відбудеться 14 липня о 18:00 у книгарні «Сяйво книги». Про це повідомляє Київська МДА. 

Зустрічі планують проводити щотижня. Участь безкоштовна.

«Якщо ви бажає вивчати українську мову самостійно, без допомоги учителя, хочете побороти в собі мовленнєвий бар’єр, страх спілкуватися українською, тільки починаєте говорити українською і шукаєте підтримки, відчуваєте нестачу розмовної практики, бажаєте розвинути навички спілкування у процесі розмовних тренувань, хочете відпочити, відволіктися, корисно й цікаво провести час в українськомовному середовищі, долучайтеся до розмовного клубу», – ідеться у запрошенні.

Читайте також: У Києві приймають одяг для вимушених переселенців. Куди приносити

Зустрічі проводитиме Світлана Лукач – кандидатка педагогічних наук, доцентка. Організатори просять охочих взяти участь у події повідомити про намір долучитися до клубу в коментарях за посиланням

Додамо, що книгарня «Сяйво книги» працює за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. У приміщенні книгарні розташоване укриття, яким можуть скористатися всі містяни під час повітряної тривоги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!