Київ

У Києві створили сервіс «єКуточок» для перетримки домашніх тварин

937 0
Він допомагатиме в пошуку тимчасового притулку для хатніх улюбленців.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

У Києві створили новий сервіс "єКуточок" для власників домашніх тварин і зооволонтерів. Проєкт реалізували фахівці комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини". Про це інформує Київська міська державна адміністрація.
 

Наразі платформа працює в тестовому режимі, однак зареєструватися можна вже зараз. Користувачі можуть створити акаунти двох типів: для тих, хто шукає тимчасовий притулок для тварини, і для тих, хто може його надати.

Сервіс розробили через високий попит на послуги перетримки тварин — з проханням прихистити собаку чи кота кияни часто звертаються до комунальної лікарні ветмедицини. Це стосується і безпритульних тварин, знайдених на вулиці. Також сервіс стане у нагоді тим, хто їде з міста у справах чи у відпустку і не має з ким залишити домашнього улюбленця.

Користуватись сервісом "єКуточок" можуть не лише містяни, а й ветклініки, притулки, громадські організації. Окрім перетримки, у сервісі можна знайти пропозиції щодо вигулу собак, догляду чи годування тварин, дресирування, ветеринарного супроводу, фотозйомки.

Розробники сайту чекають відгуків від користувачів, аби зробити його максимально зручним та функціональним.

Також у сервісі можна буде запропонувати послуги з вигулу тварин, лікування, догляду, годування, дресирування, зазначили в КМДА.
 
Нагадаємо, у березні Київрада проголосувала за фінансову підтримку громадських організацій, які утримують притулки для тварин. Порядок щорічного відбору таких організацій відбуватиметься на конкурсній основі.
 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!