Київ

У Києві та області через весняне водопілля підтопило вулиці

876 0
Київщина продовжує потерпати внаслідок весняного водопілля.
Фото: Андрій Нєбитов / Facebook

Фото: Андрій Нєбитов / Facebook

У селищі Іванків, що на Київщині через тривалі дощові опади розмило дамбу місцевого ставка, внаслідок чого вода впала у річку, яка проходить неподалік жилих вулиць. Через це водою розмило та підтопило дві вулиці селища. Про це написав очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.
 
Наразі на місці працюють поліцейські, які всіляко сприяють місцевим жителям подолати лихо. Працівники ДСНС проводять роботи по відкачуванню води та очищають водовідвідні канали. Рівень води поступово знижується.
 
У Києві через підняття рівня води щонайменше на 1 метр, у парку «Прирічна» перенесли толоку та висадку дерев, яку планували провести 15 квітня. Наразі проміжною датою визначили 22 квітня. У дописі додають світлини галявини, де мала відбутися висадка у суботу.
 
 
 
До слова, сьогодні у Києві підтопило Набережні Дніпра так, що ними можна пересуватися за допомогою плавзасобів.
Фото: Парк Прирічна / Facebook
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!