Київ

У Києві у перших маршрутках приватного перевізника встановили валідатори для е-квитка

1138 0
Списання коштів відбувається з гаманця, по аналогії з міською електричкою.
Фото: alltransua.com

Фото: alltransua.com

Обладнання, необхідне для роботи електронного квитка, почали встановлювати в маршруті 444 приватного перевізника  ТОВ «Союз-Авто».

Зазначається, що це перший з приватний перевізник у Києві, який інтегрував підтримку електронного квитка від міського застосунку «Київ Цифровий». 
 

Нагадаємо, Департамент транспортної інфраструктури КМДА наказом від 12 лютого 2020 року зобов’язав усіх приватних міських перевізників Києва до 1 квітня встановити та підключити в автобусах валідатори для зчитування електронного квитка, втім роками перевізники відмовлялися встановлювати пристрої, апелюючи до надто високої ціни.

Натомість у КМДА наголошували, що запровадження валідаторів призведе до того, що приватники будуть змушені показувати офіційну дохідну частину.

Додамо, 444 маршрутка курсує від станції метро «Виставковий центр» вул. Метрологічна (парк «Феофанія»). Вартість проїзду – 15 гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!