Київ

У Києві в урбан-парку на ВДНГ відкриють нову локацію

1114 0
На одній зі стін Експоцентру з'явиться яскравий мурал.
Урбан-парк на ВДНГ / Facebook

Урбан-парк на ВДНГ / Facebook

У київському урбан-парку на ВДНГ, що є найбільшим подібним парком в Україні, відкриють нову локацію. Про це повідомив генеральний директор "Експоцентру" Євген Мушкін.
 
«Крутезний мурал (роботи ще не завершено) буде візуальною фішкою цього важливого компоненту урбан-парку. Над створенням цього street-art працює неймовірна команда Paint Hunters, яка кілька років тому допомогла нам перетворити похмурий міський підземний перехід, що веде до центрального входу ВДНГ, у яскравий життєствердний артоб'єкт», – йдеться у дописі гендиректора ВДНГ.
 
 
 
Повідомляється, що мурал був передбачений концепцією урбан-парку і запроєктований ще 2 роки тому. Втім через війну усі роботи відклали, і лише зараз нову локацію урбан-парку готують до відкриття, яке відбудеться за тиждень.
 

Додамо, урбан-парк на ВДНГ відкрився у 2021 році. Вхід до нього вільний. На великих площах парку доступні десятки локацій для вуличних екстремалів, зокрема бетонний скейт-парк площею 2500 кв. м, стритфутбольний та стритбольний спот, стритденс та івент-споти площею 500 м², стритворкаут-спот та локації для вуличного паркуру. Додамо, урбан-парк на ВДНГ є найбільшим подібним парком в Україні.

 
ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!